Sale Off
MASTIEKGOM

MASTIEK GOM

Premium mastiekkauwgom (30 g). Met de hand geoogst op het eiland Chios in de Egeïsche Zee. Het kauwen op mastiekgom is een van de beste dingen die je kunt doen voor je gebit, kaakspieren en spijsvertering.

Ingrediënten

100% natuurlijke hars van de mastiekboom in een glazen pot.

Gebruik

Dagelijks 30-60 minuten kauwen na de maaltijd; één potje gaat 4-6 weken mee.

1 pot
€30 per pot
2 potten
€28 per pot
3 potten
€26 per pot

WAAROM MASTIEK GOM?

Geef je kaken een workout

Door op onze mastiekgom te kauwen krijgen je 4 belangrijkste kaakspieren - wangkauwspier, slaapbeenspier , mediale vleugelspier en laterale vleugelspier - een volledige workout dus.

Vermijd plastic

Train je kaken met één 100% natuurlijk ingrediënt, zonder het gebruik van rare silicone kaaktrainers of petrochemische kauwgom.

Ondersteunt de spijsvertering

Mastiekgom verlicht spijsverterings- en maagdarmproblemen door zijn krachtige antimicrobiële, antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen.

Verfijnde smaak

De verfrissende dennensmaak ontstaat door het harsachtige sap dat uit de bast van de mastiekboom sijpelt en kristalliseert.

Zeldzaam en puur

Het microklimaat van Chios maakt het de enige plek ter wereld waar deze gom geproduceerd kan worden.

Schoon gebit

Door mastiek te kauwen na de maaltijd zorg je voor een goede spijsvertering, een frisse adem en een gezond gebit.

VERMIJD PLASTIC, KAUW MASTIEK

Reguliere kauwgom

Suikervrij

Aspartaamvrij

Plasticvrij 

Opnieuw kauwbaar 

Geen calorieën

Handgeoogst 

Één ingrediënt

Ontstekingsremmend 

Medicinale voordelen

Zonder kleur-, geur- en smaakstoffen

Onze bronNEN en samenwerkingen

Onze mastiekgom is afkomstig van het eiland Chios in Griekenland. Hier wordt het sap uit de hars van de mastiekboom met de hand geoogst, gewassen en gedroogd. 


Mastiekgom wordt al eeuwenlang gebruikt, zowel als een natuurlijke kauwgom als voor verschillende culinaire en medicinale toepassingen. Het oogstproces van de mastiekgom verloopt op traditionele wijze en vereist vaardigheid en ervaring om de boom niet te beschadigen.

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe werkt het?

Elke keer dat je op onze kauwgom kauwt, krijgt je gezicht een complete workout. Onze premium mastiekgom biedt de perfecte hoeveelheid weerstand die zowel uitdagend als bevredigend is voor je vier kaakspieren.

Hoe smaakt het?

Onze kauwgom heeft eerst een licht bittere smaak, gevolgd door een verfrissende dennen- en cederachtige smaak. In combinatie met het aromatische karakter van deze kauwgom ben je je verzekerd van een plezierige kauwervaring.

Hoe verschilt het van reguliere kauwgom?

  1. Het komt niet in kauwgompjes, maar in korrels die allemaal een ander formaat hebben. Je hebt vaak een paar korrels nodig voor genoeg kauwmateriaal.
  2. Het is 100% natuurlijk en volledig vrij van toevoegingen.
  3. De smaak is niet sterk, maar heel subtiel.
  4. Het is van nature anti-microbieel, en daarom goed voor mondgezondheid.

Krijg ik echt een sterkere kaaklijn?

Ja! Net als elke andere spier kunnen je kaakspieren sterker en meer opvallender worden door intensief gebruik en herhaling. Regelmatig gebruik van onze kauwgom geeft je gezicht een strakker uiterlijk.

Waar is het van gemaakt?

Onze gom is een volledig natuurlijk product gemaakt van harsachtig sap dat uit de bast van de mastiekboom (Pistacia lentiscus) sijpelt en kristalliseert. 


Chios is de enige plek ter wereld waar deze gom geproduceerd kan worden, dankzij het unieke microklimaat van het eiland en de bodemvorming door vulkanische activiteit onder water.

LET OP

Bij vullingen, kronen of zwakke tanden wordt mastiekgom afgeraden. Ook wordt mastiekgom afgeraden bij koorts of in combinatie met het drinken van warme dranken. Hierbij geldt geen aansprakelijkheid voor Modern Native.

Nog vragen?

Stuur een mail naar support@modernnative.nl

Hoe gebruik ik het?

Gewoon bijten en beginnen met kauwen. Omdat het een organisch product is, varieert de grootte, vorm en hardheid van elk stukje. 


Korrels vallen vaak eerst uit elkaar, maar na even kauwen vormt het een geheel. Je hebt vaak een paar korrels nodig voor genoeg kauwmateriaal.


Als het eerste stukje te zacht is en aan je tanden blijft plakken, neem dan een slokje water om het te laten stollen en los te maken. Voeg dan een harder stuk toe om de juiste consistentie te bereiken.

Hoe lang gaat het mee?

Onze kauwgom verliest nooit zijn smaak en is veel duurzamer dan gewone kauwgom, zodat je er urenlang op kunt kauwen en het zelfs opnieuw kunt kauwen. Dagelijks gekauwd kan één potje wel 4-6 weken meegaan. 


Als je onze kauwgom op de juiste manier bewaart (op een koele, droge plek uit de buurt van direct zonlicht), kan hij jarenlang perfect bewaard blijven.

Kun je het doorslikken?

Sommige mensen slikken het door zonder problemen, maar wij raden het niet aan.

Nog vragen?

Stuur een mail naar support@modernnative.nl