Contact

Stuur ons een mailtje naar support@modernnative.nl of stuur ons een WhatsApp op 06 44 88 1555 en wij helpen je verder! Je kunt ook onderstaand formulier invullen. Kijk ook eens bij de veelgestelde vragen, misschien staat jouw vraag hier al tussen.

Veelgestelde vragen

Hoe, wanneer en hoeveel moet ik nemen?

Hoe neem ik de capsules in?

Je kunt onze supplementen met of zonder voedsel innemen. Ook kun je ze in één keer of in verdeelde doses innemen, dit maakt niet uit. Test hierbij wat voor jezelf het fijnst werkt.


Een overweging voor sommige mensen om het op een lege maag te nemen is omdat ze er een energieboost van krijgen. Daarnaast kan het innemen van de supplementen tijdens een maaltijd ervoor zorgen dat de in vet oplosbare vitamines iets beter worden opgenomen wanneer je een vetrijke maaltijd eet.

Wanneer neem ik de capsules in?

Omdat mensen een opgewekt effect ervaren wanneer ze de supplementen nemen, raden we aan om ze wat eerder op de dag te nemen.

Moet ik gelijk de volle dosering nemen?

Als je begint met orgaanvlees / orgaansuppleties stellen we voor om je lichaam te laten wennen aan het orgaanvlees en te beginnen met slechts één capsule per dag van elk supplement die je hebt, voor de eerste 3 - 4 dagen. Ga dan naar twee capsules van elk per dag voor de volgende 3 - 4 dagen, opgevolgd door drie capsules per dag en ga door totdat je jouw optimale dosis hebt bereikt. 


Bij het zoeken naar de ideale dosis is het het allerbelangrijkste om te luisteren naar je lichaam en je eigen methode hierin te volgen.


De meeste klanten ervaren merkbare voordelen ergens tussen de halve dosering, tot 4 of zelfs 5 keer de aanbevolen hoeveelheid aan capsules.


Blijf op een lagere dosering als je merkt dat je te snel opbouwt, met name bij supplementen die hormonen bevatten zoals brein, powervrouw, testikel en bijnier.


Onze supplementen zijn zo ontworpen dat ze samen kunnen worden ingenomen.

Hoeveel orgaanvlees krijg ik binnen per dosering?

In een dosering van 3000mg (6 capsules) zit zo'n 15-20g orgaanvlees, je krijgt dan ongeveer 125 gram orgaanvlees per week binnen met 6 capsules per dag.


De dosering is gebaseerd op de aanbeveling vanuit de Weston A. Price organisatie van zo'n 110-170g orgaanvlees per week.

Wanneer kan ik resultaten verwachten?

Het verschilt heel erg per persoon wanneer je iets merkt. Hoewel veel mensen binnen de eerste 1-2 weken al voordelen merken, kan het bij sommigen langer duren (tot 30 of zelfs 60 dagen), vooral bij mensen die al gezond zijn.


De meeste mensen merken dus weinig tot geen verschil na een aantal dagen, maar als ze na een aantal weken terugkijken op hun gezondheid, dan horen wij erg veel positieve berichten. Consistentie is hierin het belangrijkst.

Wat doe ik met mijn andere (multi)vitamines?

Wij geloven erin dat je het beste je voedingsstoffen kunt halen uit voedsel en op puur voedsel gebaseerde supplementen in plaats van geïsoleerde of synthetische voedingstoffen zoals vitaminesupplementen.


Doordat wij het orgaanvlees vriesdrogen, blijven de voedingsstoffen in hun natuurlijke vorm bewaard, wat zorgt voor betere opname in ons lichaam dan bij synthetische varianten.


Simpel gezegd, onze voorouders namen nooit synthetische multivitamines.


Veel mensen merken ook dat ze door orgaansuppletie andere vitaminesupplementen achterwege kunnen laten.

Ik proef wat tijdens het innemen, hoe verminder ik dit?

Houd de capsules die je wilt innemen een seconde aan beide kanten onder de koude kraan.

Het water moet koud zijn, want bij warm water lost de gelatine van de capsule gedeeltelijk al op. Daarnaast is het belangrijk om alleen de capsules onder de kraan te doen die je direct gaat innemen, om de rest droog en houdbaar te houden. 

Bestellen en verzending

Waar verzenden jullie en wat zijn de verzendkosten?

🇳🇱 Nederland

Minder dan €75: €3.95

Vanaf €75: Gratis


🇧🇪 België

Minder dan €75: €5.95

Vanaf €75: Gratis


🇫🇷 Frankrijk

Minder dan €75: €6.95

Vanaf €75: Gratis


🇩🇪 Duitsland

Minder dan €75: €6.95

Vanaf €75: Gratis


🇪🇸 Spanje
Minder dan €75: €13.95
Vanaf €75: Gratis


🇨🇿 Tjechië

Minder dan €75: €11.95

Vanaf €75: Gratis

Wat zijn jullie levertijden?

De bestellingen worden in de meeste gevallen elke werkdag rond 15:00 afgeleverd bij een PostNL punt. Vanaf dat moment zijn dit de levertijden:


🇳🇱 Nederland: 1 tot 3 werkdagen

🇧🇪 België: 2 tot 5 werkdagen

Kan ik mijn bestelling naar een afhaalpunt laten sturen?

Ja, dit kun je tijdens het afrekenen kiezen

Ik heb nog een abonnement, hoe kan ik deze wijzigen / annuleren?

Stuur ons een mail en wij gaan het voor je regelen

Account

Hoe kom ik in mijn oude account?

We zijn sinds begin februari over gegaan op een nieuw platform. De accounts konden we helaas niet meenemen. Je kunt het beste een nieuw account aanmaken via deze link. Mocht je de melding krijgen dat je mailadres al bestaat dan kun je op wachtwoord vergeten klikken via deze link.

Retourneren

Kan ik retourneren?