KERSTBUNDEL

⭐⭐⭐⭐⭐ 70 reviews

Start 2024 goed met de ultieme gezondheidsbundel: lever & orgaanmix voor je orgaanvlees behoeften, magnesium om tekorten tegen te gaan, en een boek met alle informatie om zo gezond mogelijk te leven.

 • Bevordert een gezonde huid, glanzend haar en sterke nagels

 • Zorgt voor een goede weerstand tijdens de wintermaanden.

 • Stimuleert de productie van energie, verbetert de stemming en bevordert kracht.

 • Veel van ons hebben een magnesium tekort, door met magnesium te suppleren kan je lichaam optimaal functioneren op alle vlakken.

 • Het boek "ECHT LEVEN door ECHT ETEN" (twv. €30) geeft jou de informatie die je nodig hebt om controle te nemen over je gezondheid en welzijn. 

Voordelen van dagelijks gebruik

 • Verhoog je Energieniveaus

 • Verbeter je Stemming & Concentratievermogen

 • Verbeter je sportprestaties

 • Mooiere Huid, Haar en Nagels

 • Versterk je immuunsysteem met biologishc opneembare vitamines, peptides en mineralen

ECHT LEVEN DOOR ECHT ETEN

Charlotte Van Loo (1971) heeft na een flinke gezondheidsuitdaging ervaren wat het zelfhelende vermogen van het lichaam kan betekenen. Ze studeerde Orthomoleculaire Geneeskunde en Voeding en ontdekte hoe mooi het lijf aangeeft waar het behoefte aan heeft. Het is haar missie om deze kennis op een laagdrempelige manier aan jou aan te bieden zodat jij het kunt vertalen naar de praktijk.


Na een succesvol restaurant (The Broth Bar) te hebben gerund in hartje Maastricht, is ze samen met haar man naar Spanje verhuisd om daar zoveel mogelijk zelfvoorzienend te leven. In dit boek vind je Charlotte’s kennis, praktische tips en de allerlekkerste recepten.

De grootmeester van de mineralen

Magnesium is een essentieel mineraal dat een sleutelrol speelt in meer dan 300 lichaamsfuncties, maar ook een mineraal dat door de lage kwaliteit van modern voedsel lastig te verkrijgen is door voeding alleen.


Onze magnesium olie is gewonnen uit de Zechsteinzee, een natuurlijke, Nederlandse bron van dit belangrijke mineraal.


Deze olie kan lokaal worden aangebracht bij spierpijn en ondersteunt de slaapkwaliteit, je energie, concentratievermogen en nog veel meer.

Voordelen van dagelijks gebruik

Voordelen van dagelijks gebruik

 • Voorkomt een magnesium tekort

 • Goed voor het geheugen, concentratievermogen en leerprestaties

 • Ondersteunt de productie van testosteron

 • Activeert vitamine D in je lichaam

 • Ondersteunt meer dan 300 cruciale processen in het lichaam

Duizenden Nederlanders en Belgen nemen hun gezondheid al in eigen handen. 

Wanneer jij?

Els E.

⭐⭐⭐⭐⭐

“Ik ben niet echt een vleeseter, maar ben orgaanmix met succes gaan gebruiken. Ik heb meer energie en voel me er goed bij.”

Marinka W.

⭐⭐⭐⭐⭐

“Ik kamp al langer met geestelijke gezondheid problemen, maar sinds ik deze pillen slik, voel ik me mentaal sterker en meer weerbaar. Ik heb meer zin en energie om het leven 'aan te pakken’.”

Raymond H.

⭐⭐⭐⭐⭐

“Doet precies wat het hoort te doen. Ik heb meer energie, voel me goed en zit lekker in m'n vel. Een zeer goede aanvulling op mijn leven!”

Aswin B.

⭐⭐⭐⭐⭐

“Na jarenlang het pad van verschillende supplementaties te lopen heb ik eindelijk iets gevonden dat merkbaar werkt. Mijn lijf voelt beter door deze vitaminebom!”

Onze bron en samenwerkingen

Onze runderorganen zijn afkomstig van volledig grasgevoerde runderen uit Nederland

 

Doordat de koeien op natuurlijk grasland worden gehouden en goed worden verzorgd, worden de voedingstoffen optimaal behouden en krijg je hoogwaardiger orgaanvlees. 


Onze grootste partners waarmee we samenwerken:
Zorg & Natuur, Vlees van Ons en Reestdal Rund.

Grasgevoerde supplementen van nederlandse bodem 🇳🇱

 • 100% grasgevoerde Nederlandse Runderen

 • Geen Hormonen & GMO's
 • Geen verspilling, kop-tot-staart principe
 • Vrij van chemische bestrijdingsmiddelen
 • Koeien die in de vrije natuur leven

Veelgestelde vragen

Moet ik gelijk de volle dosering nemen?

Wanneer je begint met orgaanvlees / orgaansuppleties stellen we voor om te beginnen met slechts één capsule per dag van elk supplement die je hebt, voor de eerste 3 - 4 dagen. Ga dan naar twee capsules van elk per dag voor de volgende 3 - 4 dagen, opgevolgd door drie capsules per dag en ga door totdat je jouw optimale dosis hebt bereikt. Bij het zoeken naar de ideale dosis is het het allerbelangrijkste om te luisteren naar je lichaam en je eigen methode hierin te volgen.


De meeste klanten ervaren merkbare voordelen ergens tussen de halve dosering,

Wat te doen met mijn andere (multi)vitamines?

Wij geloven erin dat je het beste je voedingsstoffen kunt halen uit voedsel in plaats van geïsoleerde of synthetische voedingstoffen zoals vitaminesupplementen.


Onze supplementen zijn technisch gezien voedsel, je kunt het zien als het eten van orgaanvlees. Doordat wij het orgaanvlees vriesdrogen, blijven de voedingsstoffen in hun natuurlijke vorm bewaard, wat zorgt voor betere opname in ons lichaam dan bij synthetische varianten. 


Sommige synthetische voedingsstoffen hebben volgens onderzoeken een opneembaarheid van een paar procent of zelfs lager.


Simpel gezegd, onze voorouders namen nooit synthetische multivitamines.


Veel mensen merken ook dat ze door de orgaansuppletie andere vitaminesupplementen achterwege kunnen laten.

Kunnen kinderen de supplementen nemen en in wat voor dosering?

Onze supplementen zijn ook zeker voor kids! Als we jong zijn hebben we de juiste voedingsstoffen nodig om een gezonde basis te leggen voor later. Je kunt het nemen van onze supplementen vergelijken met het eten van orgaanvlees.


Bij een dosering van 3000mg (6 capsules) per dag krijg je ongeveer 125 gram orgaanvlees per week binnen. Ook kinderen zouden deze hoeveelheid zonder problemen kunnen nemen. 


Wat je zou kunnen doen is beginnen met een lagere dosering (één of twee capsules per dag) om te kijken hoe je kids hierop reageren. Mocht dit goed gaan, dan kun je het langzaam opbouwen naar een hogere dosering.


Bij kinderen kun je er ook voor kiezen om de capsules te openen en de inhoud hiervan door de maaltijd te mengen. Op deze manier hoeven ze geen capsules te slikken, maar kunnen ze wel genieten van alle voordelen van orgaanvlees.

Hoe ziet jullie productieprocess er uit?

Onze organen worden eerst gevriesdroogd, waardoor bijna al het vocht wordt verwijderd en de voedingsstoffen in hun natuurlijke vorm blijven bewaard. 


Daarna worden de gedroogde stukken vermalen tot poeder en gaat het in capsules, zonder enige toevoegingen!

Wanneer neem ik de capsules in?

Omdat mensen een opgewekt effect ervaren wanneer ze de supplementen nemen, raden we aan om ze wat eerder op de dag te nemen.

Hoeveel sprays magnesiumolie per dag?

We raden een dagelijkse dosis van ongeveer 10 sprays aan, wat neerkomt op 200 mg magnesium en 57% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH).


Uiteraard kun je ook meer sprayen als je het gevoel hebt dat je meer magnesium nodig hebt.

Maakt het uit waar je het op de huid aanbrengt?

Het is het beste om de olie op de voeten of oksels te sprayen, omdat dit de delen van je lichaam zijn waar de huid het magnesium het beste opneemt.


Het is ook gunstig om de magnesiumolie aan te brengen op een verwarmde huid (bijvoorbeeld na het douchen of na inspanning), omdat de poriën dan meer openstaan en de opname van de magnesiumolie bevorderd wordt.


Je kunt de magnesiumolie ook lokaal gebruiken op plekken waar je last hebt van (spier)pijn.


Bij migraine kan magnesiumolie helpen wanneer je het inmasseert op de schouders, nek en bovenrug.

Hoeveel gram lever krijg ik binnen bij een dosering?

In een dosering van 3000mg (6 capsules) zit zo'n 15-20g orgaanvlees, je krijgt dan ongeveer 125 gram orgaanvlees per week binnen met 6 capsules per dag.


De dosering is gebaseerd op de aanbeveling vanuit de Weston A. Price organisatie van zo'n 110-170g orgaanvlees per week.

Hoe neem ik de capsules in?

Je kunt onze supplementen met of zonder voedsel innemen (het is technisch gezien voedsel). Ook kun je ze in één keer of verspreid over de dag innemen. Test hierbij wat voor jezelf het fijnst werkt.


Het innemen van de supplementen tijdens de maaltijd kan zorgen voor een verbeterde opnamen van in vetoplosbare vitamines, wanneer dit om een vetrijke maaltijd gaat.


Omdat mensen een opgewekt effect kunnen ervaren wanneer ze de supplementen innemen, raden wij aan om de supplementen niet te laat op de dag te nemen. Het kan ook een overweging zijn om de supplementen op een lege maag in te nemen, omdat dit voor sommige mensen voor een energieboost zorgt.

Hoe doseer ik bij 2 potten of meer?

De meeste klanten ervaren merkbare voordelen ergens tussen de halve dosering, tot 4 of zelfs 5 keer de aanbevolen hoeveelheid aan capsules.


Wat dosering betreft, stellen we daarom altijd voor om te beginnen met slechts één capsule per dag van elk supplement die je hebt, voor de eerste 3 – 4 dagen. Ga dan naar twee capsules van elk per dag voor de volgende 3 – 4 dagen. Opgevolgd door drie capsules per dag en ga door totdat je jouw optimale dosis hebt bereikt. Bij het zoeken naar de ideale dosis is het het allerbelangrijkste om te luisteren naar je lichaam en je eigen methode hierin te volgen.


Omdat het nemen van orgaansupplementen vergelijkbaar is met het eten van orgaanvlees, hoef je niet bang te zijn voor overdosering. Daarnaast zijn onze supplementen zo ontworpen, dat ze samen kunnen worden ingenomen.

Is het orgaanvlees biologisch?

De partijen waarmee wij samenwerken voor ons orgaanvlees gaan verder dan biologisch, namelijk dat de runderen volledig opgroeien en leven zoals de natuur het bedoeld heeft. 


Ze eten 100% gras en kruiden van voedingsrijke bodems.


Voor meer informatie over de herkomst van ons orgaanvlees van onze grootste partner, kun je volgende pagina bekijken: zorgnatuur.nl/informatie-biologisch-vlees

Doen jullie ook aan abbonementen?

Niet meer. We hebben onze klanten gevraagd wat ze liever hadden, abonnementen of bundelkorting. Hierbij had bundelkorting de voorkeur, waardoor we op dit nieuwe systeem zijn overgestapt.

Moet je de magnesiumolie laten intrekken voordat je je aankleedt of gaat douchen?

Het is niet nodig om de magnesium af te spoelen, maar als je dat wilt doen, wacht dan 20 minuten zodat de magnesium goed kan worden geabsorbeerd.


Voor de beste resultaten is het verstandig om de magnesiumolie 20 minuten te laten intrekken.

Mijn vraag staat er niet tussen

Stuur ons een mailtje naar support@modernnative.nl of stuur ons een WhatsApp op 06 44 88 1555


We staan klaar om al je vragen te beantwoorden!

Nog steeds vragen? Stuur ons een mail naar support@modernnative.nl en we staan voor je klaar!