6 REDENEN WAAROM DEZE 5 RUNDERORGANEN JE GEZONDHEID, ENERGIE EN WEERSTAND GAAN TRANSFORMEREN

“Doet precies wat het hoort te doen. Ik heb meer energie, voel me goed en zit lekker in m'n vel. Een zeer goede aanvulling op mijn leven!” - Raymond H.

Meer dan 600 reviews met 5-sterren bevestigen dat mensen die orgaanvlees proberen, positieve resultaten ervaren. Verbeteringen in energieniveaus, huid en slaapkwaliteit zijn veelvoorkomende voordelen die ook jij kunt ervaren.

1. De Orgaanmix van Modern Natieve is de makkelijkste manier om energiedipjes te voorkomen

Ervaar je veel energiedipjes? Dan kan orgaanvlees de oplossing bieden, het zit namelijk bomvol B-vitamines die de energiehuishouding ondersteunen.


Deze vitamines zijn echter totaal verschillend van de synthetische vitamines die je in standaard supplementen vindt. Door de aanwezigheid van enzymen, peptides en co-factoren worden de vitamines in orgaanvlees namelijk veel beter opgenomen door je lichaam…


Wat betekent dat je met meer consistente energie en minder dipjes je dag door kunt.

2. Orgaanvlees was het belangrijkste stukje voeding van je voorouders

Voor jou is het misschien een gek idee, maar voor onze overgrootouders en onze verre voorouders was het consumeren van orgaanvlees de normaalste zaak van de wereld…


Sterker nog, antropologisch onderzoek toont aan dat onze voorouders vers orgaanvlees belangrijker vonden dan welk ander voedsel dan ook. In moeilijke tijden werd orgaanvlees toegewezen aan stamleiders, zwangere vrouwen en kinderen - maar in goede tijden werd het aan iedereen uitgedeeld.


Wanneer je dagelijks je portie orgaanmix binnenkrijgt, zul je al snel begrijpen waarom orgaanvlees zo’n essentieel onderdeel was van de gezondheid van je voorouders.

3. Deze vijf organen zorgen voor meer diversiteit in je dieet

Iedereen weet dat een divers dieet, een gezond dieet is. Maar waarom passen we dit dan niet toe op het vlees dat we eten?


Een biefstuk, kippenvleugeltjes en gehaktballen zijn lekker… maar wat dacht je van lever, milt, nier, hart en alvleesklier? Bij Modern Native snappen we dat dit niet zo smakelijk klinkt, maar tegelijkertijd kan je veel essentiële vitamines, enzymen, peptides & mineralen mislopen als je geen orgaanvlees eet…


Daarom hebben we deze vijf organen in één capsule gestopt waardoor jij kunt genieten van een optimale gezondheid zonder orgaanvlees klaar te hoeven maken.

4. Door orgaanvlees kun je er beter uit gaan zien

Al die eindeloze cosmetische producten voor een mooie huid vinden we maar onzin. Schoonheid komt van binnen, van je dieet…


Orgaanvlees zit vol met vitamine A en selenium, wat goed is voor je huid, haar en nagels. Orgaanvlees zorgt er dus niet alleen voor dat je meer energie hebt, maar ook dat je er gezonder uit gaat zien aan de buitenkant.


Klinkt dit te goed om waar te zijn? Dit is wat gebruikers zeggen:


“Je voelt serieus een boost in energie en ik krijg vaak zelfs meer kleur in m’n gezicht” - Dax K.

“Ik merk bij mezelf dat mijn huid, haar & nagels er beter uitzien en voelen.” - Sander T.

“Het valt me op dat mijn huid een stuk zachter en beter aanvoelt.” - Martijn M.

5. Orgaanvlees is de brandstof voor jouw doelen

Orgaanvlees biedt een breed spectrum aan vitaminen, mineralen, enzymen, vetten en aminozuren in een zeer biologisch beschikbare vorm die moeilijk te evenaren is. 


Interessant genoeg bevat orgaanvlees meer voedingsstoffen dan fruit, spiervlees, groente, vis en wat voor supplementen dan ook…


Dit betekent dat je met onze orgaanmix jouw doelen sneller kunt behalen.

Wat je doel ook is: afvallen, minder stress, betere slaap... 

De orgaanmix van Modern Native gaat je hierbij helpen.

6. Orgaanvlees van de hoogste kwaliteit

Het vlees in de supermarkt is afkomstig van runderen die niet op de gezondste manier opgroeien, dit is dus ook niet de gezondste optie voor onszelf…


De runderen lopen vaak weinig buiten en krijgen niet de ruimte die ze nodig hebben. Ook eten ze niet wat ze horen te eten en krijgen ze al snel antibiotica toegediend.


Wij geloven dat dit anders moet. Onze Nederlandse runderen leven het hele jaar lang in de natuur en eten wat ze in hun graslandschap tegenkomen, ook komen ze niet in aanraking met antibiotica en groeihormonen.


Dit zorgt voor hoogwaardig orgaanvlees, en dat merk je!

GEPREZEN DOOR NEDERLANDERS EN BELGEN MET MEER DAN 600 5-STERREN RECENSIES


Orgaanmix is de echte multivitamine

Sinds ik de producten van Modern Native gebruik, ben ik geen dag meer ziek geweest.Geen griep en verkoudheid en geen virus heeft mij eronder gekregen. Orgaanmix is de beste multivitamine die ik ooit heb gebruikt!

⭐⭐⭐⭐⭐   Jos B.

Eindelijk iets dat merkbaar werkt

Na jarenlang het pad van verschillende supplementaties te lopen heb ik eindelijk iets gevonden dat merkbaar werkt. Mijn lijf voelt beter door deze vitaminebom!

⭐⭐⭐⭐⭐   Aswin B.

Heeft geholpen met mijn mentale gezondheid

Ik kamp al langer met geestelijke gezondheidsproblemen, maar sinds ik deze pillen slik, voel ik me mentaal sterker en meer weerbaar. Ik heb meer zin en energie om het leven 'aan te pakken’.

⭐⭐⭐⭐⭐   Marinka B.

BEN JE KLAAR VOOR MEER ENERGIE, MEER VITALITEIT EN EEN BETERE HUID?