Deze supplementen passen het beste bij je

Gratis verzending vanaf 2 producten
€5 extra korting vanaf 3 producten

Op dit moment hebben we geen gegevens. Je kunt de quiz hier doen

Highlights

Video afspelen

Onze werkwijze

Onze samenwerkingen

Zorg natuur logo 2
Vlees van ons logo 2
  • Het houdt lokale natuurboeren gezond en creëert banen in deze sector, waardoor we meer natuurboeren krijgen in Nederland. Waar meer vraag is zal meer aanbod komen. Hierdoor zullen uiteindelijk ook de prijzen van kwaliteitsvlees, waaronder orgaanvlees, omlaag kunnen gaan.
  • Meer lokale natuurboeren zorgt voor minder traditionele veestapels (massaproductie) en blijere Nederlandse runderen.
  • Geld dat wordt uitgegeven aan lokale bedrijven blijft in de economie wat een domino effect heeft en meer banen creëert bij andere lokale bedrijven.
  • Door de kortere distributieketens wordt er minder gebruik gemaakt van overbodig transport.
  • We krijgen een gezondere bodem in Nederland als we meer natuurrunderen hebben. Grazende natuurrunderen geven hun voedingsstoffen terug aan de grond door urine en mest wat ze uitscheiden.
gras 3
Gras-modern-native

Wat onze klanten zeggen

Veelgestelde vragen

We hebben een aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van 6 capsules per dag, gebaseerd op het advies van de Weston A. Price organisatie van minimaal 110 gram orgaanvlees per week. In een dosering van 3000mg (6 capsules) zit namelijk zo’n 15-20g orgaanvlees, je krijgt dan ongeveer 125 gram orgaanvlees per week binnen.

De meeste klanten ervaren merkbare voordelen ergens tussen de halve dosering, tot 4 of zelfs 5 keer de aanbevolen hoeveelheid aan capsules.

Wat dosering betreft, stellen we daarom altijd voor om te beginnen met slechts één capsule per dag van elk supplement die je hebt, voor de eerste 3 – 4 dagen. Ga dan naar twee capsules van elk per dag voor de volgende 3 – 4 dagen. Opgevolgd door drie capsules per dag en ga door totdat je jouw optimale dosis hebt bereikt. Bij het zoeken naar de ideale dosis is het het allerbelangrijkste om te luisteren naar je lichaam en je eigen methode hierin te volgen.

Omdat het nemen van orgaansupplementen vergelijkbaar is met het eten van orgaanvlees, hoef je niet bang te zijn voor overdosering. Daarnaast zijn onze supplementen zo ontworpen, dat ze samen kunnen worden ingenomen.
Bewaar onze supplementen droog en op kamertemperatuur.

Onze supplementen worden gevriesdroogd waardoor zo’n 97 tot 98% van het vocht wordt verwijderd. Er blijft dus vrijwel geen vocht over. Aangezien microben (virussen, bacteriën, parasieten enz.) niet kunnen overleven zonder vocht, zorgt dit voor een enorm lange houdbaarheid, zonder het gebruik van toevoegingen of conserveringsmiddelen.

Studies hebben aangetoond dat gevriesdroogd voedsel zijn zuiverheid en voedingswaarde zo’n 25 – 30 jaar behoudt! Omdat we met kleine batches werken, geven wij onze producten een houdbaarheidsdatum van 3 jaar vanaf het punt van capsuleren en afvullen.
Je kunt onze supplementen met of zonder voedsel innemen (het is technisch gezien voedsel). Ook kun je ze in één keer of in verdeelde doses innemen, dit maakt niet uit. Test hierbij wat voor jezelf het fijnst werkt.

Een overweging voor sommige mensen om het op een lege maag te nemen is omdat ze er een energieboost van krijgen. Daarnaast kan het innemen van de supplementen tijdens een maaltijd ervoor zorgen dat de in vet oplosbare vitamines iets beter worden opgenomen wanneer je een vetrijke maaltijd eet.

Omdat mensen een opgewekt effect ervaren wanneer ze de supplementen nemen, raad ik aan om ze wat eerder op de dag te nemen.
Het verschilt heel erg per persoon wanneer je iets merkt. Hoewel veel mensen binnen de eerste 1-2 weken al voordelen merken, kan het bij sommigen langer duren (tot 30 of zelfs 60 dagen), vooral bij mensen die al gezond zijn.

De meeste mensen merken dus weinig tot geen verschil na een aantal dagen, maar als ze na een aantal weken terugkijken op hun gezondheid, dan horen wij erg veel positieve berichten. Consistentie is hierbij het belangrijkst.
Wij geloven erin dat je het beste je voedingsstoffen kunt halen uit voedsel in plaats van geïsoleerde of synthetische voedingstoffen zoals vitaminesupplementen.

Onze supplementen zijn technisch gezien voedsel, je kunt het zien als het eten van orgaanvlees. Doordat wij het orgaanvlees vriesdrogen, blijven de voedingstoffen in hun natuurlijke vorm bewaard, wat zorgt voor betere opname in ons lichaam dan bij synthetische varianten. Sommige synthetische voedingstoffen hebben volgens onderzoeken een opneembaarheid van een paar procent of zelfs lager.

Simpel gezegd, onze voorouders namen nooit synthetische multivitamines.

Veel mensen merken ook dat ze door de orgaansuppletie andere vitaminesupplementen achterwege kunnen laten.

Heb je nog vragen?

Email icoon vintage drawing

MAIL ONS

Of stuur je bericht hieronder

    Op dit moment hebben we geen gegevens. Je kunt de quiz hier doen