Onze bron & werkwijze

Als je zoekt naar goed (orgaan)vlees is het belangrijk om een aantal punten bij langs te gaan:

Een term als ‘grasgevoerd’ zegt nog niet alles. Een koe kan in de zomer gedeeltelijk buiten zijn en vers gras eten, terwijl die het overgrote deel op stal staat en bijgevoerd wordt met krachtvoer. 100% grasgevoerd, dat is onze werkwijze. Wij werken alleen samen met boeren waarvan de runderen voldoen aan bovenstaanden punten. We verkrijgen onze organen van runderen uit Nederland.

Onze Samenwerkingen

voor 100% grasgevoerde runderorganen uit Nederland

Vlees van ons logo 2
  • Het houdt lokale natuurboeren gezond en creëert banen in deze sector, waardoor we meer natuurboeren krijgen in Nederland. Waar meer vraag is zal meer aanbod komen. Hierdoor zullen uiteindelijk ook de prijzen van kwaliteitsvlees, waaronder orgaanvlees, omlaag kunnen gaan.
  • Meer lokale natuurboeren zorgt voor minder traditionele veestapels (massaproductie) en blijere Nederlandse runderen.
  • Geld dat wordt uitgegeven aan lokale bedrijven blijft in de economie wat een domino effect heeft en meer banen creëert bij andere lokale bedrijven.
  • Door de kortere distributieketens wordt er minder gebruik gemaakt van overbodig transport.
  • We krijgen een gezondere bodem in Nederland als we meer natuurrunderen hebben. Grazende natuurrunderen geven hun voedingsstoffen terug aan de grond door urine en mest wat ze uitscheiden.
gras 3
Gras-modern-native

WERKWIJZE

vriesdroog temperatuur 50 graden onder nul
Kies om te beginnen voor lever en/of orgaanmix, als je gaat voor algemene ondersteuning en voor het toevoegen van voedingsstoffen. Wanneer je op zoek bent naar gerichte ondersteuning, of een meer volledige ondersteuning wilt, kijk dan naar een supplement als hart en nier.
De aanbevolen hoeveelheid is 6 capsules per dag.
Onze supplementen kunnen met of zonder eten worden ingenomen. Dit maakt niet uit (technisch gezien is het voedsel). De aanbevolen hoeveelheid kan in één keer worden ingenomen, of verdeeld over de dag.
We zullen ons best doen om het assortiment te blijven uitbreiden, om een zo breed mogelijk spectrum aan organen te kunnen bieden. Je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief, of ons volgen op social media om op de hoogte te blijven van deze updates.